Ποιοί είμαστε

Μετά από χρόνια εξέλιξης της FILOS RENNSPORT σε Ελλάδα και εξωτερικό, και δεδομένης της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης για υπηρεσίες software υψηλού επιπέδου σε εταιρείες διαχείρισης στόλων οχημάτων, μεταφορικές αλλά και επιχειρήσεις yachting, αποφασίσαμε την ίδρυση της FILOS PRO.TUNING με αποκλειστικό σκοπό την εξυπηρέτηση επαγγελματιών.

Η ψυχή της Filos Pro Tuning είναι ο Νίκος Φίλος. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έπειτα ακολούθησε Μεταπτυχιακές Σπουδες BEng (Hons) Mechanical Engineering στο Heriot-Watt University στο Ηνωμένο Βασίλειο και ακολούθως MSc Computational Fluid Dynamics στο UMIST στο Manchester. Η επιτυχία στην Ελλάδα του άνοιξε τις πόρτες της Ευρώπης και έτσι, από το 2015, αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας που ανέδειξε την Βρετανική DynoTech RS ως ένα από τα σημεία αναφοράς στο tuning αυτοκινήτων επιδόσεων στο Ηνωμένο Βασίλειo.

Ανάπτυξη λογισμικού

Η ανάπτυξη του λογισμικού έγινε από ομάδα Μηχανολόγων Μηχανικών, έπειτα από πολυετή έρευνα σε εξειδικευμένα εργαστήρια.

Πιστοποίηση λογισμικού

Η πιστοποίηση του λογισμικού πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Oxford Brookes University και την Βρετανική εταιρεία DynoTechRS. O Μηχανολόγος Μηχανικός Νίκος Φίλος είναι συνιδιοκτήτης και Τεχνικός Διευθυντής της DynoTechRS.

Αναβάθμιση του στόλου σας με εμπειρία και συνέπεια

Στόχος μας η απροβλημάτιστη λειτουργία και εγκατάσταση του λογισμικού ECO TUNING σε εκατοντάδες φορτηγά, μεσαία και μεγάλα van, λεωφορεία αλλά και σκάφη θαλάσσης. Βοηθήσαμε τους ιδιοκτήτες να μειώσουν τα έξοδα ανεφοδιασμού καυσίμων κατά μερικά εκατομμύρια ευρώ ετησίως και αυτός είναι ο λόγος που η FILOS PRO.TUNING τοποθετείται περήφανα στην κορυφή των επιλογών για τον κάθε επαγγελματία

Τεχνογνωσία και επαναπρογραμματισμός

Η FILOS PRO.TUNING δεν αρκείται στον επαναπρογραμματισμό της ECU του οχήματος αλλά διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την εγκατάσταση επιπλέον λειτουργιών, όπως κόφτες στροφών η περιοριστών ταχύτητας, ανάλυση δεδομένων τηλεμετρίας για την συγκεκριμενοποίηση συνδυασμών οδηγών/οχημάτων/διαδρομών αλλά ακόμα και διοργάνωση σεμιναρίων εκπαίδευσης οδηγών.